Foto vernisaj: Perfect World / Atelierul de Productie, Bucuresti























Atelierul de Productie a deschis pe 6 Octombrie seria evenimentelor culturale din aceasta toamna cu expozitia "Perfect World" a artistilor iesieni Claudiu Ciobanu si Marinela Botez.


Colaborarea dintre Claudiu Ciobanu si Marinela Botez s-a concretizat in numeroase serii de lucrari sub acelasi nume, dar cu abordari diferite. Personajele mult mai concrete ale Marinelei s-au completat intotdeauna perfect cu imaginile proiectate de Claudiu ce tin mai mult de un spectru senzorial si sensitiv. Amandoi artisti incearca sa introduca privitorii intr-o secunda ce pare sa nu se mai opreasca. Din tot ce se intampla in jurul nostru, ei aleg o stare din care nu mai vor sa iasa si pe care vor s-o pastreze cat mai mult, iar diferenta de stil dintre cei doi face ca Marinela Botez sa concretizeze aluziile subtile pe care le face Claudiu Ciobanu.


Seria de 13 lucrari ce vor fi prezente timp de 10 zile in Atelierul de Productie vor purta vizitatori prin stari si emotii diferite de la cotidiene la intime si personale din care vor face selectia celor pe care vor sa le impartaseasca si celor in care vor sa patrunda singuri.

Va asteptam in perioada 6 Octombrie - 16 octombrie, in Atelierul de Productie, pentru expozitia "Perfect World" semnata Claudiu Ciobanu si Marinela Botez, curatoriata de Razvan Lazareanu



http://www.atelieruldeproductie.ro/blog/