Artist talk Katarzyna Kozyra/ Centrul de Introspectie Vizuala/ Bucuresti















Miercuri 16 iunie ora 19.00, CIV gazduieste o intalnire cu artista poloneza Katarzyna Kozyra. Personalitate cheie a scenei de arta contemporana, Katarzyna Kozyra joaca un rol central, incepand cu anii 90, in promovarea unei arte critice care are drept subiect tabuurile sociale, cel mai adesea conectate cu ideea de corp si corporalitate. In multe din lucrarile sale artista investigheaza corpul feminin si pune in evidenta cu ajutorul performance-ului, al instalatiei video si al fotografiei de factura conceptuala, stereotipurile sociale dictate de privirea masculina.
Prezentarea Katarzyna Kozyra la CIV va urmari contextul si istoricul proiectului The Midget Gallery, parte a unui ciclu de lucrari grupate sub titlul In Art Dreams Come True.

Prezentarea Katarzynei Kozyra are loc in limba engleza si este parte a programului Regional Express. Strategii artistice, curatoriale si institutionale in Europa Centrala si de Est.
Evenimentul este posibil cu sprijinul Institutului Ponolez si al Galeriei Arsenal din Bialystok.
In parteneriat cu: UAP
Parteneri media: Arhitectura, 24Fun, WebPR, Radio Romania Cultural, hipmag.ro, feeder.ro, modernism.ro, port.ro, studentie.ro, veiozaarte.ro







www.pplus4.ro