Foto / This is not a toy, this is creative fue/ Caffffe Creativa, Bucuresti

Creativitate in plastic
„This is not a toy, this is creative fuel” expo

Un nou mediu de exprimare pentru ilustratori, graficieni, designeri: vinyl toys. Sau designer toys. Sau urban vinyl. Se cheama jucarii, si totusi nu sunt. Le poti vedea expuse intr-un spatiu creativ, urban si neconventional, in Caffffe Creativa, la sediul Fundatiei Friends For Friends (http://ffff.ro/contact-2/), Brezoianu 4, pana pe 1 aprilie, de luni pana vineri, intre 10:30 si 18:00.

Jucariile fac parte din colectia personala a Ioanei Slaniceanu. Ioana este curatorul expozitiei care si-a deschis portile vineri, 18 martie, in Caffffe Creativa. Ioana este de parere ca pentru artisti, jucariile de designer sunt noile panze pe care pot desena. Personaje care pana acum erau doar 2D capata acum volum si atitudine. O forma de plastic initial destul de neutra devine cel mai expresiv zombie pe care l-ai vazut vreodata, sau cel mai ciudat animal imaginar.

Printre atractiile expozitiei se numara doua piese customizate de doi designeri graficieni talentati si recunoscuti, Noper si Ghica Popa, carora li s-a alaturat si un art director de la Friends Advertising (aka Agi). Agi a pictat un Sando, o jucarie din vinil realizata de Eldercut, singurii designeri romani de astfel de jucarii urbane.