LICITAȚIA DE ARTĂ POSTMODERNĂ ȘI CONTEMPORANĂ / Artmark

LICITAȚIA DE ARTĂ POSTMODERNĂ ȘI CONTEMPORANĂ

Miercuri, 13 aprilie 2011, ora 20:00, J.W. Marriott Grand Hotel, Bucuresti

Pentru prima dată într-o licitație Artmark, arta contemporană este în prim plan. Licitația adună în același eveniment peste 40 de artiști contemporani din tânăra generație, ilustrând, prin creații recente, viziuni și modalități noi de expresie pe scena artei contemporane românești. Sunt prezentate peste 90 de lucrări pictură, grafică, sculptură și instalații, realizate de către uneledintre cei mai active figuriale vieții expoziționale ale Bucureștiului, precum și artiști reprezentativi pentru ce este mai nou și incitant în alte centre artistice importante din țară.

George Anghelescu, Ana Bănică, Zoltán Bela, Emanuel Borcescu, Dragoș Burlacu, Francisc Chiuariu, Alexandru Rădvan, Alexandrina Hristov, Vlad Petri, Mircea Suciu, Tara Von Neudorf sunt doar câteva dintre numele licitației și totodată unele despre care cu siguranță vom auzi în următorii ani. O parte semnificativă a artiștilor prezentați la prima Licitație Artmark de Artă Contemporană desfășoară o intensă activitate expozițională în țări din Europa, în Statele Unite și alte locuri în lume, se mândresc cu participări la târguri de artă internaționale și se află în vizorul unor galerii de prestigiu, care le urmăresc evoluția.

Alături de lucrările artiștilor ce și-au început activitatea în anii 2000, licitația prezintă creații ale unor artiști contemporani reputați, figuri centrale ale Postmodernismul românesc: Ion Grigorescu, Ștefan Câlția, Sorin Ilfoveanu, Constantin Flondor, Ion Bițan sau Florin Mitroi.

Programul expoziției

Sâmbătă 9 aprilie – Miercuri 13 aprilie 2011: orele 11 – 21
J.W. Marriott Grand Hotel, Et. I, Calea 13 Septembrie nr. 90, București

Participarea la licitație este posibilă și prin telefon ori ofertă scrisă.
Pentru invitații și înscrieri:
+4021 210 30 16; +40756 056 104
rodica.medrega@artmark.ro
www.artmark.ro