"Vis Vechi"/ Silviana Zub / Sala New York, World Trade Center Bucureşti

Vernisaj:  joi, 17 martie 2011 de la ora 19:00
Expozitiei de pictura "Vis Vechi" al pictoritei Silviana Zub, care va avea loc în Sala New York, din cadrul World Trade Center Bucureşti [str. Montreal, Nr. 10].

World Trade Center Bucureşti şi Hotel Pullman organizează în perioada 17 martie - 15 aprilie 2011 expoziţia personală de pictură "Vis Vechi" a artistei plastice Silviana Zub.

Invitaţi vor fi criticul de artă Marius Tiţa.

Silviana Zub este un artist plastic roman care a trait mai bine de 11 ani in Statele Unite, s-a lansat si s-a remarcat acolo in pictura, a avut foarte multe expozitii in SUA si Europa iar în perioada 17 martie - 15 aprilie 2011 va avea prima expozitie in Bucuresti.

“Silviana picteaza asa cum noi ceilalti visam. Visele sunt uneori clare, au un discurs pe care il putem intelege, contin personaje stranii dar bine conturate, figuri pe care mintea le poate cuprinde si cu care poate intra in dialog. Alteori visele sunt vagi, fluide, nehotarate, indescriptibile, ermetice. Sunt vise pe care le putem povesti, analiza comenta si vise pe care le putem doar visa. Asa sunt lucrarile Silvianei – trebuie vazute si traite. Ele impresioneaza retina ca sa ramana apoi prizonierele unei minti care nu le va putea niciodata elibera prin limbaj. Si ca sa ma credeti trebuie sa va invit sa vedeti seria Vis Vechi” - Dani Macarie, director de creatie Ogilvy, Bucuresti.

www.zubart.net