Apel de participare:ArtClue: Picto-rama zilei


ArtClue: Apel de participare

Publicatia independenta ArtClue are ca scop exclusiv promovarea tinerilor artisti si curatori, incercand sa prezinte publicului nume noi in arta vizuala romaneasca. In structura sa intra articole cu artisti tineri care au avut parte deja de o anumita expunere nationala si internationala, articole cu artisti internationali si prezentari ale artistilor care iau pentru prima data contact cu publicul (rubrica "Podium").

Apel de participare:

In contextul noilor practici artistice si a continuei necesitati de a extinde grupul tinerilor creatori, revista ArtClue cauta noi artisti emergenti, studenti sau absolventi ai facultatilor de arte vizuale, pentru a ii promova in cadrul site-ului www.artclue.net si a revistei trimestriale ArtClue.

Pentru a participa, cei interesati trebuie sa trimita 5 lucrari in format digital, impreuna cu un CV si un acord scris care autorizeaza publicarea si certifica autenticitatea si originalitatea lucrarilor la adresa contact@artclue.net, mentionand in campul "subject" numele autorului- call to artists.

Cuvinte cheie pentru calitatea lucrarilor:
-creativitate
-inovatie
-experiment
-impact/atitudine

Deadline: 15 mai 2011

Cei mai valorosi artisti vor beneficia de interviuri in revista si multiple sanse de a isi promova proiectele!