Aniversare Art Out 1 an de zile: lansare Teen Art Out


Aniversare Art Out 1 an de zile: lansare Teen Art Out
            Revista Art Out a împlinit 1 an de la lansare: un an în care ne-am făcut remarcaţi prin cele 10 numere editate, un an în care am format o echipă redacţională unită şi performantă, un an în care ne-am bucurat de colaborarea cu numeroşi artişti, arhitecţi, specialişti, studenţi şi profesori de la diferite facultăţi din Bucureşti şi din ţară.
Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în tot acest timp şi vă facem cadou un supliment nou-nouţ la care am lucrat chiar şi de ziua noastră aniversară: Teen Art Out.
Puteti citi aici Teen Art Out nr. 1: http://artout.ro/
Ne găsiţi şi pe facebook: http://www.facebook.com/pages/Teen-Art-Out/
                
Teen Art Out nr 1
Suntem mândrii să vă prezentăm Teen Art Out, o revistă nouă, adresată adolescenţilor şi nu numai. Dorim să prezentăm mai mult decât nişte cuvinte, dorim să prezentăm un anume spirit, al nostru şi al cititorilor, al societăţii, cu tot ce înseamnă ea. Vom fi expresia colectivă, dar şi a individualităţii creatoare.
                Vă invităm într-o călătorie între realitate şi fantezie, care să vă încânte şi (i)lumineze, în acelaşi timp sperând că veţi dori să fţti parte din ea.
            Cu o apariţie lunară şi rubrici dintre cele mai interesante, acesta este începutul unei reviste a tinerilor, lipsită de constrângeri şi prejudecăţi.