Apel de participare - ATELIER 35 IAŞI 2012


ATELIER 35 IAŞI 2012

Uniunea Artiştilor Plastici – Filiala Iaşi în colaborare cu Universitatea de Arte “George Enescu” - Iaşi  organizează expoziţia „Atelier 35 – Iaşi 2012”  cu tema
“CREATIVE YOUNG ART” 
la Galeriile Hotelului Europa, Iaşi
CONDIŢII DE PARTICIPARE
          Participarea la Salonul Atelier 35 Iaşi este deschisă membrilor Uniunii Artiştilor Plastici, absolvenţilor şi studenţilor Universităţii de Arte „George Enescu”-Iaşi, elevilor claselor a XII-a de la Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă” –Iaşi. Manifestarea este destinată tinerilor artişti până în 35 de ani.
Fiecare artist poate să participe la expoziţie cu  lucrări de pictură, grafică, sculptură, instalaţie, foto, video(scurtmetraj), performance(arhivat video) şi lucrări artă decorativă realizate în perioada 2011 - 2012.
Selecţia, în vederea alegerii nominalizaţilor se va face în perioada 6-8 martie 2012. Ulterior lucrările nominalizate, alături de lucrările în format electronic, vor fi postate pe profilul de facebook al Salonului Ateleir 35 Iaşi, unde finaliştii vor putea primi like-uri. Rezultatul votului are valoare consultativă pentru juriul salonului şi va constitui criteriu de departajare.
Se pot încrie şi proiecte( personale sau de grup ) realizate în 2011. Proiectul (maxim 10 imagini de proiect-statemen-foto sala de expoziţie plus lucrări) vor fi trimise pe adresa de e-mail atelier35iasi@yahoo.com pentru a fi postate pe site şi pe facebook.
PREDAREA LUCRĂRILOR
Predarea lucrărilor  va avea loc la data de 6.03.2012 la Galeriile Hotelului Europa, între orele 10:00 – 16:00.
Vernisajul expoziţiei : Joi 15 martie 2012, ora 15:00, Galeriile Hotelului Europa
Fiecare lucrare trebuie să posede ramă sau baghete de lemn, iar pe verso vor fi consemnate : nume şi prenume, titlul lucrării, tehnica, dimensiuni, agăţători şi numărul de telefon al autorului.
De preferat la predarea lucrărilor să se prezinte artistul, deoarece se va semna pentru lucrarea în cauză, aceasta va rămâne pe simezele expoziţiei până la Salonul Artis.
ALTE PRECIZĂRI
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a reproduce şi publica lucrările participante la expoziţie în scopuri promoţionale.
Juriul este format din profesori şi absolvenţi ai Universităţii de “Arte George Enescu” şi deasemenea vor fi invitaţi pentru jurizare şi premianţii anului anterior.
Toate lucrările Salonului Atelier 35 Iaşi se vor găsi pe un catalog format electronic, şi vor fi introduse pe ineternet pentru o vizualizare naţională şi internaţională.
Taxa este de 5 Ron.
http://atelier35iasi.blogspot.com