Competitia de arta "Gusta provocarea Nestea" a ajuns la final


Competitia de arta "Gusta provocarea Nestea" a ajuns la final

Bucuresti, 25 iulie 2012 – Faza finala a competitiei de arta Gusta provocarea Nesta a avut loc sambata, 21 iulie, in Centrul Vechi. Aceasta s-a desfasurat sub forma unui concurs creativ dedicat iubitorilor de ilustratie si desen.
Cei 10 castigatori ai competitiei si-au demonstrat talentul live oferind o noua interpretare vizuala brandului Nestea. Ilustratiile inedite si creative ale participantilor i-au inspirat pe toti cei care au trecut prin zona special amenajata pentru concurs. Mai mult, cei 10 finalisti i-au determinat pe cei din jurul lor sa li se alature si sa-si expuna imaginatia pe unul dintre panourile Nestea.
Lucrarile au fost evaluate de catre un juriu specializat in design format din Maria Surducan, Irina Dobrescu, Stela Lie si artistul Saddo. Respectarea temei, impactul vizual, claritatea stilului abordat si atuurile grafice reprezinta principalele criterii dupa care au fost apreciate cele 10 ilustratiile ajunse in faza finala.
Gusta provocarea Nestea este o competitia care face parte din campania „Inceputul a ceva diferit” si cuprinde doua sectiuni: ilustratie si design. In cadrul celor doua sectiuni ale competitiei, au fost inscrise peste 120 de lucrari, ce pot fi apreciate pe design.nestea.ro. Lucrari cele mai bune urmeaza sa fie expuse pe panourile publicitare dedicate brandului Nestea din Bucuresti