Call for short silent films INNERSOUND

Call for short silent films
Termen limită pentru candidaturi:  15 mai 2014

Festivalul Internaţional de Arte Noi INNERSOUND (Bucureşti) vă invită să participaţi la SILENT FILM NIGHT cu  filme mute de scurt metraj/animație, cu durata între 3-8 minute. Propunerile se pot trimite până în data de 15 Mai 2014 fie prin transfer electronic la adresa innersound.festival@gmail.com, fie prin poștă, la următoarea adresă:

Centrul de Muzică Electroacustică și Multimedia
Universitatea Națională de Muzică din București
Dl. Cătălin Creţu
Str. Ştirbei Vodă nr. 33, sector 1, 010102
București, România

Vă rugăm să includeţi în candidatura dumneavoastră:
CV sau biografie
synopsis sau scenariul filmului
un text scurt ce descrie legătura cu tema festivalului, “Vortex”

Recomandăm formatul MOV, cu unul dintre următoarele codec-uri: H.264, MPEG-4 sau M JPEG.

Filmele vor fi proiectate în cadrul SILENT FILM NIGHT cu o coloană sonoră realizată de tineri compozitori români şi străini şi interpretată live de un ansamblu cameral sub conducerea dirijorului Gabriel Bebeşelea.

Mai multe detalii pe innersound.webs.com sau la adresa innersound.festival@gmail.com

Important:

Deși încurajăm noile producții, nu este necesar ca filmul să fi fost creat special pentru festival. Festivalul nu poate susține financiar producția fimului, nici cheltuielile de drum sau cazare ale celor implicați.

În cazul unor propuneri numeroase, ne rezervăm dreptul de face o selecție a proiectelor, cu ajutorul unui juriu de specialiști aleși de echipa curatorială a festivalului.

Recomandăm ca toate filmele să fi fost realizate în decursul ultimilor cinci ani.
Filmul nu poate conține imagini care : (a) sunt sugestiv sau explicit sexuale, excesiv  violente, discriminatorii la adresa oricărei etnii, rase, gen, religii, profesii, grupe de vârstă, profanatoare sau pornografice, care prezintă orice activităţi periculoase sau prommovează consumul excesiv sau iresponsabil  al alcoolului; (b) promovează consumul drogurilor, tutunului, armelor de foc sau alte arme; (c) sunt obscene, ofensatoare sau susțin orice formă de ură; (d) utilizează mărci înregistrate, logo-uri sau mărci de haine deținute de alții, sau  promovează/fac reclamă oricărui brand sau produs, conțin orice formă de identificare personală ca numere de înmatriculare, nume de persoane, adrese de e-mail sau poștale, (e) conțin materiale asupra cărora nu dețin drepturile de autor (incluzând fotografii, sculpturi, picturi și orice alte lucrări de artă sau imagini publicate online, televiziune, filme, alte media) fară permisiunea proprietarilor; (f) desconsideră, sau reprezintă în sine, încălcarea oricărei legi.

Așteptăm cu interes propunerile voastre!