Invitație de participare la ART SAFARI BUCUREȘTI 2014

Ne face plăcere să vă anunţăm lansarea aplicaţiei de participare la prima ediţie a Pavilionului de Artă ART SAFARI Bucureşti. Aplicaţia de participare conţine formularul de participare, dosarul de participare, ghidul şi condiţiile de participare aferente fiecărei secţiuni a Pavilionului de Artă, ce va avea loc în perioada 22-25 mai 2014 în Piaţa George Enescu (Piaţa Palatului Regal), Bucureşti.
ART SAFARI este primul pavilion profesional și public de artă, destinat deopotrivă artei de patrimoniu şi artei contemporane din România, ce va reuni peste 100 de galerii şi dealeri de artă, dar și muzee și institute culturale, atât din ţară, cât şi din afara ţării. Se vor expune de la lucrări de pictură și sculptură, la bijuterie, design şi obiecte de colecţie, într-o manieră ce va dovedi rafinament şi o bună cunoaştere a demersului curatorial.
ART SAFARI este organizat sub înaltul patronaj al Primăriei Municipiului Bucureşti, de Asociaţia Comercianţilor Operelor de Artă din România (ACOAR), cu participarea Asociaţiei Galeriilor de Artă Contemporană din România (AGACOR), având ca partener cultural principal Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic (AMPT). Principalul partener al Pavilionului de Artă este Deutsche Bank.
ART SAFARI înseamnă performanţă, pasiune şi excelență și reflectă nevoia de a construi împreună un sistem de piață de artă de nivel european, prin implicarea tuturor actorilor care formează spațiul de circulație a valorilor culturale.
Pentru a aplica în vederea expunerii la Pavilionul de Artă ART SAFARI, vă rugăm să descărcaţi următoarele documente folosind link-urile de mai jos:
Vă rugăm să citiți informaţiile, să completaţi şi să semnaţi Formularul de participare şi să trimiteţi toate informațiile solicitate pentru ca aplicaţia dumneavoastră să fie completă către următoarea adresă de e-mail:info@artsafari.ro. Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii.
Mai multe informaţii pe www.artsafari.ro
Vă mulţumim pentru interesul acordat şi aşteptăm cu drag aplicația dumneavoastră.
Ne vedem la Bucureşti!
Echipa ART SAFARI by Deutsche Bank