Obiectiv – Despicăm fotografia-n patru!

Obiectiv – Despicăm fotografia-n patru!
Organizaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte anunţă începrea celei de-a doua ediţii a proiectului Obiectiv, un proiect cu o structură unică, realizat din pasiune pentru fotografie şi grijă pentru omul din spatele aparatului. Obiectiv este o şcoală de fotografie ce pune accentul pe latura pragmatică a acestui domeniu şi pe încurajarea tinerilor fotografi să investească în pasiunea lor pentru a deveni profesioniştii de mâine.
În perioada 28 aprilie-7 mai, 20 de participanţi, studenţi şi masteranzi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani și cu un nivel mediu de cunoştinţe în domeniul fotografic, se vor afla faţă în faţă cu fotografi români de succes, cu poveştile, experienţa şi cunoştinţele lor, într-un cadru prietenos, sala expozițională a magazinului F64.
Cei 16 invitați prezenţi în cadrul proiectului activează în diferite ramuri ale fotografiei, oferind participanților o imagine de ansamblu. Aceștia vor mai avea de realizat o serie de fotografii pe baza unei teme stabilite de invitatul nostru Alex Gâlmeanu, iar cele mai reuşite cadre vor fi premiate.
La finalul proiectului va avea loc şi o expoziţie cu cele mai bune fotografii jurizate de invitații noștrii, într-un loc plin de culoare, la Acuarela.
Pe lângă trainingurile clasice, vor fi abordate și teme precum promovarea, construirea unui brand personal, creativitate în domeniu sau documentarea pentru articole de presă. În plus, anul acesta participanţii vor lua parte la un workshop de realizare portrete .
Aplică până pe data de 23 aprilie 2014 pe http://obiectiv.vipromania.ro.
Obiectiv este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development , parte a  organizaţiei Voluntari pentru Idei și Proiecte România.

VIP România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi formată exclusiv din studenţi. De 15 ani, organizează anual peste 10 programe de dezvoltare personală şi profesională pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

Persoană de contact: Angela Călin