„Traiesc din arta! Mit sau realitate?” editia #2, Scoala Central, Bucuresti

Manifestul PRO-ARTA „Traiesc din arta! Mit sau realitate?”a fost conceput sub forma unor serii de evenimente ce au scopul de a incuraja artistii aflati la inceput de drum si de a elimina prejudecatile persoanelor cu deprinderi artistice si creative, conform carora o cariera in domeniul artistic este sortita esecului. A doua editie a evenimentului continua sa puna intrebarea sensibila, dar fundamentala pentru toti oamenii talentati care vor sa-si transforme pasiunea in job: se poate trai din arta?. Evenimentul va fi gazduit de monumentul istoric Scoala Centrala si va avea loc in amfiteatrul acestuia.
„Traiesc din arta! Mit sau realitate?” editia #2 se va desfasura pe parcursul a cinci zile, astfel:
LUNI, 18 aprilie: Traiesc din pictura. Invitati: Ioana Sisea si Dragos Burlacu
MARTI, 19 aprilie: Traiesc din ilustratie. Invitati: Alexia Udriste si Madalina Andronic
MIERCURI, 20 aprilie: Traiesc din teatru. Invitati: George Constantinescu si George Remes
JOI, 21 aprilie: Traiesc din muzica. Invitati: Dan Costea si Robin Proca
Vineri, 22 aprilie: Traiesc din design. Invitati: Mihnea Ghildus si Gabriel Geller

Moderatorul evenimentului va  fi unul dintre speakerii editiei de debut – fotograful si regizorul Barna Nemethi, fost co-fondator al agentiei Griffon & Swans si al revistei All Hollow.

Manifestul se va incheia cu o petrecere alaturi de baietii de la Crowd Control, in glamurosul spatiu Maison 13 (Strada Dumbrava RoșieNr. 2), din imediata apropiere a Scolii Centrale. Mai multe detalii, AICI.
Inscrierile se fac pe pagina www.artivist.ro, la sectiunea  EVENIMENTE.

INTRAREA ESTE LIBERA.
*in limita locurilor disponibile


Radio-ul evenimentului: Radio Bucuresti FM
Fotografiile vor fi realizate de Andrei Musat
-------------------------------------------------------------------------------------
Artistul (Iulia), Visul (Cristina) si Activistul (Adrian) si-au unit fortele si au pus bazele Artivist, un concept creat pentru a veni in sprijinul acelor artisti care nu beneficiaza inca de o promovare si o expunere pe masura talentului lor. Intr-un peisaj modern in care arta nu se mai face doar cu pensula, condeiul sau dalta, ci si cu mouse-ul, spray-ul cu vopsea sau aparatul de fotografiat, „artivistii” nu si-au propus doar sa atraga atentia asupra talentelor inca neconsacrate. Ei vor sa educe, sa schimbe comportamente si mentalitati si sa directioneze consumul de divertisment catre arta, in detrimentul showbiz-ului, prin promovarea altor valori si personaje decat cele mediatizate intens in ultima perioada.
#artivist
Pentru parteneriate: office@artivist.ro (0743 044 186 | 0725 563 556 | 0740 315 570)