Geanta Robinson, o prelată îndrăzneață. I bag to differ!

Geanta Robinson, o prelată îndrăzneață. I bag to differ!

Upside Down este o inițiativă locală ieșeană care face parte din mişcarea inovativă de upcycling. Acest concept presupune transformarea unor lucruri care își încheie ciclul de viață în mediul urban în produse noi, cu o valoare mai mare. Upside Down creează, proiectează şi fabrică produse utile precum genţi, portofele, huse, coperte din prelate vechi de camion și bannere stradale, materiale pe care le valorifică şi le readuce la viaţă, dar sub o altă formă.
Dacă până acum produsele realizate în atelierul Upside Down aveau un design minimalist, cei de la Bisector Studio, Alexandra Ghioc, designer, și Radu Carnariu, artist vizual, au creat un design mai complex concretizat sub forma genții Robinson produsă de Upside Down.
Geanta Robinson a fost lansată la sfârșitul acestei primăveri, la Romanian Design Week, în București. Noul produs este proiectat de Olivia Alexandriuc din resturi de prelată de camion, și se adaptează nevoilor clientului: poate fi și rucsac, și geantă, iar funcția ei modulară permite aranjarea buzunarele în diferite combinații de forme și culori care să se potrivească ținutei tale și dimensiunilor obiectelor pe care alegi să le pui în geantă. O altă noutate pe care o aduce geanta este suportul pentru paharul de cafea de pe clapă creat pentru a rezolva problemele întâlnite atunci când ai nevoie de o mână în plus. Pe lângă toate acestea, faptul că geanta este creată din prelată de camion, îi oferă însușirea de a fi impermeabilă, iar orice ai pune în ea este ferit de ploaie.
Upside Down dorește să concentreze în jurul său o comunitate de upcycling, să atragă atenția asupra problemei poluării, și încurajează un mod de viață sustenabil. Sprijină oamenii în a revalorifica resursele existente prin creativitate, libertatea imaginației și punerea în practică a ideilor, de aceea susține designerii și artiștii români. Prin achiziționarea acestor produse contribui și tu la reducerea poluării, devenind, astfel, responsabil față de mediu.
Geanta Robinson va fi disponibilă în curând în shop-ul Upside Down, dar dacă vrei să fii printre primii care o achiziționează, te invităm să te înscrii pe wishlist, iar noi avem grijă să creăm una specială pentru tine.

http://upside-down.ro/

Aici te poți înscrie pe wishlist: https://goo.gl/v1av36