APEL DE PARTICIPARE la STUDENTFEST 2010

sectiunea ARTE  10-16 mai Timisoara

rEvolutie: Revolutie si Evolutie in Arta

Prin rememorarea trecutului si incurajarea viitorului sustinem omul contemporan. Cu StudentFest vrem sa evoluam printr-o revolutie a artei. Aducem arta in strada, incurajam tinerii artisti, ne intalnim la mese rotunde, familiarizam publicul cu arta contemporana si performance- uri, ii invitam sa lucreze cu noi la workshop-uri traditionale, dar si unele neconventionale. Actiunile studentilor participanti vor fi finalizate intr-o expozitie Haideti la rEvolutie!

 Intre 10 si 16 mai, vor fi 7 zile de activitate, in Piata Unirii, unde vom aduce arta in strada  si vom trimite oamenii in galerii.
Cu aproximativ 25 de studenti, minim 5 studenti din cele 4 mari centre universitare, se va face o selectie pentru a deveni participanti. Studentii selectati vor aduce cate o lucrare pentru o expozitie de grup organizata in Carturesti Mercy, dar si in Piata Unirii, in spatiu deschis tuturor.

Tot acesti studenti vor fi invitati sa ia parte la workshopuri care vor fi deschise pentru toata lumea: workshop de pictura impreuna cu copii, pictura de sevalet, fotografia pictata, gravura, autoportrete, handmade, dar se vor regasi  si instalatii, grafitii, stencil.

Apoi vrem sa ne intalnim cu oameni artisti sau sustinatori ai artei sa discutam despre cum putem ajunge  “mari”, cum sa “revolutionam”.

Inscrie-te cu lucrari si/sau idei pana in 20 aprilie la studentfest2010arte@yahoo.com