Mihai Moiceanu "Povestiri din Himalaya" /Moldova Mall /Iasi

Vineri, 9 aprilie 2010, Povestirile din Himalaya vor ajunge la Iasi.
Vernisajul expozitiei va avea loc in spatiul expozitional de la parterul Moldova Mall, incepand cu orele 18.30.
Expozitia aduce in fata iesenilor decorul exotic si legendele Nepalului, viata, traditiile si obiceiurile oamenilor acelor locuri si este rezultatul expeditiei romanesti de trekking fotografic "Nikon Himalaya Trek".
Fotografiile au fost realizate pe materialul fotografic argentic profesional oferit de AME Design si panotate de Monsmedius.
Pe langa cele 50 de fotografii din expozitie, cei prezenti la vernisaj vor putea viziona o proiectie de imagini realizate de artist chiar in inima muntilor Himalaya. Intr-o atmosfera exotica redata de sirurile de mantre ce vor decora sala si de muzica nepaleza, cei prezenti la vernisaj sunt invitati sa calatoreasca pret de o ora prin intermediul imaginilor, printre cele mai inalte varfuri ale Pamantului.
Seara se va incheia cu o sesiune de autografe si alte povestiri la o cana de ceai tibetan.
Expozitia va ramane deschisa publicului pana in data de 30 aprilie 2010 si poate fi vizionata si online aici.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Francez din Iasi in colaborare cu Moldova Mall si face parte din cadrul Cafekultour fiind promovat de: Ziarul de Iasi, Radio Iasi, TVR Iasi, Radio Nord - Est, Suplimentul Cultura, 24 Fun, Sapte Seri, Zile si Nopti, Iasi Campus, AltIasi.ro, inOras.ro, Liternet.ro, Badorgood.ro, Fotomagazin.ro si Nikonisti.ro

Intrucat turneul se apropie de final, tinem sa multumim inca o data sponsorilor si parterilor nostri care ne-au ajutat sa dam glas "povestirilor din Himalaya": Nikon, AME Design si Mons Medius Investments.