EVENIMENTE / CASE CARE [ NU MAI] PLÂNG / Bucuresti








CASE CARE PLÂNG instalație interactivă de fotografie

2 – 16/ 11_Galeria Octav Doicescu_Calea Victoriei, nr. 126, Bucuresti

Evenimentul va fi realizat în cadrul Galeriei Octav Doicescu și va implica expunerea a peste 400 de case din baza de date www.casecareplang.ro. De asemenea, decorul va fi completat de cuburile THE BUC, expuse la Paris, în luna octombrie, ca parte a proiectului Bucarest, la mal aimée.

ÎNAINTE/ DUPĂ instalație de fotografie

3 – 10/ 11_Club Control_Str. Academiei, nr.19

În cadrul clubului Control, din centrul capitalei, vor fi prezentate, într-o instalație de fotografie, o serie de case din seria ÎNAINTE/ DUPĂ. Modele de reabilitare, sau case demolate, ele atrag atenția asupra modului în care orașul se transformă sub ochii noștri.

ÎMPREUNĂ proiecții video și invitați speciali

3/ 11, ora 20:00_Club Control _Str. Academiei, nr.19

Vor fi lansate două materiale video de promovare a celor două proiecte și un colaj al celor mai bune momente, din cei patru ani de activitate. Organizată sub deviza ”Atât timp cât privim case, le construim și locuim în ele, arhitectura este un subiect care ne privește pe toți”, acțiunea vizează să atragă reprezentanți de seamă din diferite domenii.

 CASE CARE NU MAI PLÂNG raport și dezbatere

4/ 11, ora 11: 00_Artmark_str. Logofăt Luca Stroici, nr. 18

Lansarea raportului privind reabilitarea clădirilor de patrimoniu va avea loc în contextul decorului propus de Casa de licitații Artmark, unul dintre reperele actuale în acest domeniu. Cu această ocazie, va fi organizată și o dezbatere, la care vor participa specialiști, reprezentanți ai administrației locale, media și investitori interesați de demersul implicat de reabilitarea unor astfel de imobile, la noi și în Europa. 

DESPRE CASE atelier de desen

6/ 11_ AFI Palace Cotroceni Mega Fun _B-dul Vasile Milea, nr. 4

Pentru că patrimoniul construit se raportează la public, oameni și spațiu, ne-am gândit să realizăm o conexiune între cele două în spațiul ”public” al orașului actual, mall-ul. Astfel, sâmbătă, 6 noiembrie, ne găsiți la  AFI Palace Cotroceni, unde vom expune piese din expozițiile mai sus menționate și vom pregăti un atelier de desen, pentru cei mici dar și pentru cei mari.

http://www.casecareplang.ro