CUPRINS - Un fel de rent-a-book dar gratis



Pentru că una din pasiunile noastre se cheamă lectura, Artwe anunță încă două locații care vor intra de astăzi în circuitul Cuprins. Astfel, iubitorii de lectură vor putea să împrumute sau să lase cărți în Orange Concept Store pe Calea Victoriei nr. 41 precum și în Ceainăria Infinitea aflată pe Grigore Romniceanu nr. 7.

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, tot de astăzi în bibliotecile Artwe veți găsi numere din oferite de către noii parteneri CUPRINS: Igloo, Arhitext, Zeppelin, LeCtura și Revista de Povestiri. Trebuie sa mentionam ca de aproximativ o luna proiectul CUPRINS poate fi regăsit şi în Târgu-Mureş, datorită celor de la revista Lectura şi celor de la Mobila Dalin.

CUPRINS este o bibliotecă alternativă, cu titluri adunate de la edituri şi oameni care au în comun interesul pentru lectură. Este un proiect cultural-educațional care încurajează lectura în spațiul urban prin schimbul de cărți între cititori.

7 locații (Orange Concept Store, Ceainăria Infinitea, Shift Pub, Godot Café Teatru, La scena, Incubator 107, Green Tea) găzduiesc bibliotecile Artwe. Regulile sunt cât se poate de simple: doritorii pot împrumuta o carte/revistă cu o singură condiție: aceea de a pune o altă carte în locul celei pe care au luat-o.

In altă ordine de idei, Artwe vă aduce mai aproape un circuit în care valorile în căutarea cărora suntem zilnic sunt niște comori la care nu cu toții avem acces. Vă invităm să luați parte la o aventură în care poveștile urbane sunt presărate fie cu surprize fie cu finaluri fericite. Te invităm să le descoperi rând pe rând. Tu doar urmează harta noastră și redescoperă-ți pasiunea pentru carte.

Dacă povestea noastră te-a captivat și vrei să ne dai o mână de-ajutor, donează o carte! Promitem să o punem imediat în mișcare în circuitul Cuprins.  Lasă-ne un mesaj la hello@artwe.ro sau pe www.facebook.com/artwe.share și de restul ne ocupăm noi.

Mai multe detalii la www.artwe.ro