Din inimă de copil/ Elite Art Gallery


Din inimă de copil

Elite Art Gallery vă invită vineri, 1 iunie la ora 18:00, pe str. Academiei nr. 15 (Galeriile de Artă a Bucureşti), la vernisajul expoziţiei de pictură intitulat ”Din inimă de copil”.
”Din inimă de copil” este modalitatea expresivă, inspirată şi originală a Marei si a Anei Ivan de a ura : La mulţi ani tuturor copiilor cuminţi si isteţi, multe bucurii şi daruri de suflet, de ziua copilului!
Mara, elevă in clasa a-V-a  la Şcoala I.G. Duca  si Ana, elevă in clasa a-IX-a la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr  au participat incă de la vârste fragede la olimpiade si concursuri şcolare obţinând numeroase premii.
Lucrările copilelor reprezintă flori şi peisaje, predominante sunt culorile pline de viaţă şi speranţă, precum vârstele tinerelor expozante.

Pentru ca nimic nu e mai pur decat sufletul unui copil, decat  zambetul sau inocent, si mai interesant decat exprimarea artistică pe care o dăruieşte copilaria, prima săptămână a lunii iunie este dedicata copiilor la Elite Art Gallery.

Va aşteptam cu zâmbete din inima, cu ceva flecuşteţe dulci si cu multe cărţi de colorat în dar!

Expoziţia poate fi vizitată în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sâmbătă pe 2  iunie, de dragul tuturor copiilor, programul va fi  prelungit pana la ora 17: 00 , la ELITE ART GALLERY Galeriile de Arta ale Municipiului Bucureşti, din strada Academiei nr 15.


ELITE ART GALLERY este un proiect al Asociaţiei ELITE ART Club UNESCO, iniţiat în 2008 în urma dezvoltării proiectului PICTORI DE AZI LA BALCIC şi se doreşte a fi o modalitate modernă, atractivă şi interactivă de a pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei: expoziţii şi vernisaje, consultanţă, impresariat artistic.