Concurs ISDC in cadrul PhotoRomania Festival


ISDC TE INVITA SA-TI IMAGINEZI “O ZI DIN VIATA UNUI PROGRAMATOR”
Cluj-Napoca, Mai 2012. ISDC lanseaza o noua provocare pentru toate persoanele cu imaginatie si un interes obsesiv pentru fotografie, concusul foto cu tema: "O zi din viata unui programator".
Va invitam sa participati la o experienta fotografica unica, provocatoare si plina de inspiratie. Geek, tocilar, expert in calculatoare, specialist IT... nume diferite pentru oameni inteligenti, cu o pasiune extrema pentru tehnologie. Cum este o zi din viaţa lor? Imortalizati-o intr-o fotografie iar cel mai inspirat fotograf castiga premiul cel mare!
Ideea din spatele acestui concurs a fost declansata de succesul coplesitor al concursului foto: "In Good Company" de anul trecut. Pagina de Facebook a concursului a fost invadata de fotografii frumoase, ceea ce a facut foarte dificila selectia castigatoriilor. In acest an, ducem initiativa noastra la un alt nivel. Suntem o companie cu ambitii mari, oameni talentati, si evident, pasionati de tehnologie. Dar avem nevoie de tine sa-ti imaginezi povestea noastra de 24 de ore: cum ne vedeti? Ce va surprinde cel mai mult la un programator? Ce-i face pe oameni să ne numească geeks? Suntem atat de usor de stereotipat? Fa o poza si impresioneaza-ne!

Concursul se desfasoara in intervalul 21 mai - 17 iunie. Fotografiile se trimit, conform regulamentului, la adresea ingoodcompany@isdc.eu. Juriul format din fotografi cu experienta va premia cea mai buna fotografie. Concursul se desfasoara pe pagina de  Facebook/ISDCTeam. Regulamentul se poate descarca de pe site-ul isdc.eu/concurs.

Photo Romania Festival este partener si juriu al concursului. Fotograful cea mai inspirat castiga noul iPad3! Premiul de Popularitate: surpriza in valoare de 300 de euro! Cu complimente de la ISDC techies!
Club-ul Foto ISDC sustine aceasta initiativa. O selectie a celor mai bune fotografii va fi expusa intr-o expozitie inedita dupa finalizarea concursului. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru noutati!