Jewelry Design Fair III


Jewelry Design Fair III – GOLD EDITION
DESIGNUL ROMÂNESC DE BIJUTERIE CONTEMPORANĂ INVESTEȘTE ÎN AUR
            
            Târgul de bijuterie contemporană JEWELRY DESIGN FAIR, organizat de ArXpert în colaborare cu Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană, anunță desfășurarea celei de-a III-a ediții a evenimentului în perioada 8-9 iunie 2013. În continuarea demersului de afirmare a statutului bijuteriei contemporane ca formă de artă de sine-stătătoare, această ediție propune o un element de plus valoare în cadrul materialelor utilizate: AURUL.
            Evenimentul va aduce în atenția publicului o serie de colecții PREMIUM ale unora dintre cei mai renumiți designeri autohtoni. Designerii Andreia Popescu, Alis Lalu, Alina Simion, Alexandra Ungurelu, Alexandru Lupu, David Sandu și Grig Mitrea vor expune colecții realizate special pentru acest eveniment, care vor avea ca materiale de bază metalele prețioase de înaltă calitate (aur alb, aur galben) și pietre semi-prețioase sau prețioase.
            Cea de-a treia ediție JDF are în vedere o perspectivă diferită de poziționare a designerilor de
 bijuterie contemporană din România. Desfășurat într-un cadru restrâns de 6 designeri, Jewelry
 Design Fair se plasează ca eveniment de nișă, conferind bijuteriei contemporane distincția necesară
 față de restul formelor de bijuterie cu care este adesea confundată (accesorii, hand-made sau obiectele
 de serie mare ale brandurilor internaționale).
            Conceptul de bază al Jewelery Design Fair – Gold Edition este acela de a îmbina designul românesc de bijuterie contemporană cu metale prețioase, adăugând astfel la valoarea obiectelor, pe lângă elementele de design și creativitate, și acela al materialelor utilizate. Astfel, în paralel cu demersul de afirmare al bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă, creațiile designerilor români se poziționează ca obiecte viabile de investiție financiară pe termen lung.
Evenimentul se va desfășura în spațiul galeriei de artă ArtXpert Fine Art Concept-Store, pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47, București (zona Dorobanți). Expoziția va fi deschisă publicului sâmbătă, 8 iunie, între orele 10.00 si 20.00, iar duminică 9 iunie în intervalul 12.00-18.00. Intrarea este liberă.


Parteneri media: Igloo, Modernism.ro, Designist.ro, Marie Claire, Zeppelin, Hotcity, Revista Cariere, Fashion&Beauty, Orasul meu, VIP Style, Rumours Magazine, Vernisaje, Elegantine, Senso TV.