Margareta Irina Udrescu / "Om Sentiment", Alandala Cafe, Bucuresti

Alandala Cafe va invita Sambata, 1 Martie de la 19:30 la Vernisajul Expozitiei "Om Sentiment" semnata de artista Margareta Irina Udrescu.
Expozitia cu vanzare poate fi vizitata in perioada 1 martie -15 Martie.

Cateva cuvinte scrise de artista :

“In general lucrarile mele pornesc de la starile pe care mi le imprima in suflet oamenii din jurul meu, de asemenea ma folosesc de amintiri si de povesti.

Multe dintre lucrarile mele au in spate povestioare scrise de mine. Imi place foarte mult sa scriu, am scris cateva caiete de tip jurnal. Imi place sa combin scrisul cu desenul, dar in prezent sunt interesata de imagini fara scris.

Fac parte din Clubul Ilustratorilor, coordonat de doamna Stela Lie.
Imi place sa fac cadouri sub forma de desene ,mai ales la necunoscuti. Am un frate care si el este art director la Micro Studio, fiind specializat pe fotografie, pictura si calculator, deasemenea si el face parte din Clubul Ilustratorilor.

Lucrez sub forma de “familii de desene”adica: familia papousilor, sau familia ziarelor, sau familia cartoanelor de oua-sau mai exact sub forma de serii.

In general am nevoie de niste cuvinte cheie sau de niste povesti de la care sa pornesc…….povestile se tes de la sine, o data cu posibilitatile de creare-in functie de materiale,etc.

Multe imagini apar in capul meu cand intalnesc un om pentru prima oara in viata mea, sau cand vad un peisaj, sau cand mananc ceva, sau cand miros, sau cand aud.”

Mai multe detalii despre artista si lucrarile ei gasiti direct pe blogul http://bufnitopinguin.blogspot.ro/
Parteneri Media : VreauArta.ro , ArtIndex, Vernisaje, Modernism, Urban.ro, Metropotam, getLokal, GingerGroup, Sub25, OrasulMeu, Cooperativa Urbana.