The Long Night - Rezerva o sesiune The Continuum Broadcast

The Long Night
- Rezerva o sesiune The Continuum Broadcast


Caminul Cultural și KILOBASE BUCHAREST au plăcerea de a prezenta o versiune (în lucru) a The Continuum Broadcast printr-un maraton crepuscular ce poartă numele The Long Night – un tur public în case private din București realizat de Apparatus 22.
Seria de vizite nocturne va dezvălui două emisiuni produse de Apparatus 22 (RO) și Simon Asencio (FR | BE) pentru lucrarea-radio The Continuum Broadcast și se va desfășura între 16:30 - oră la care apune soarele luni, 21 decembrie și 07:50 - oră la care răsare marți, 22 decembrie.

The Continuum Broadcast este a doua dintr-o serie de lucrări colaborative care reflectă asupra puterii
ambivalente pe care o deține radioul de a informa și distra, dar și ca instrument de manipulare sau emancipare.

În timp ce The Hour Broadcast - prima instalație din serie, produsă ca o lucrare colaborativă Apparatus 22 + StudioBASAR + SillyConductor – cercetează conștiința post-război și se mișcă de-a lungul registrului poetic, utilitar sau propagandistic al Utopiei, The Continuum Broadcast exploreaza tărâmul fluid de dincolo de sistemul binar de gen și subiectivități ce marchează periferia sexualității.

The Continuum Broadcast va fi gata în forma finală în martie 2016 și va include contribuții din partea mai multor artiști.


REZERVĂ O SESIUNE ( GRATIS )
Puteți rezerva gratuit o sesiune de ascultare de 30 minute a lucrării The Continuum Broadcast.
Colectivul Apparatus 22 se va deplasa cu radioul din casă în casă în intervalul orar 16:30 luni 21 decembrie și 7:50 marți 22 decembrie.

Trebuie doar să te înregistrezi cu
un email la contact@caminulcultural.ro
sau
cu un mesaj privat pe pagina fb a Caminului Cultural
https://www.facebook.com/caminul.cultural.bucuresti/
cu următoarele informații :
Nume:
Vârstă:
Adresa București (doar case particulare) :
Număr de telefon:

Vă vom contacta pentru a stabili ora de vizită.

The Continuum Broadcast este o lucrare comisionată de KILOBASE BUCHAREST și co-produsă de Caminul Cultural (ca parte a programului din 2015).
Căminul Cultural este un program iniţiat de Manuel Pelmuş, Farid Fairuz, Brynjar Abel Bandlien, administrat de Asociaţia Culturală Solitude Project şi susţinut de ERSTE Foundation



image crediting: "The Hour Broadcast" - joint work by Apparatus 22 + StudioBASAR + SillyConductor (2013)