Madalina Andronic / „TRAPPED INSIDE”, Teatru Fix, Iasi

Doctoranda la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, Madalina Andronic va invita la Teatru Fix, str. Cuza Voda nr.10, pe 17 iunie, orele 18:00, la vernisajul expozitiei personale „TRAPPED INSIDE”. 

“Cunoasterea reprezinta principala activitate a omului. In scopul de a evolua, el gaseste, intelege si interpreteaza realitatea inconjuratoare dupa propria perceptie. 
In spatiul cotidian primim si transmitem, voluntar sau involuntar, anumite mesaje prin intermediul expresiilor figurative. Asemeni acestui proces, dialogul privitor – personaj, respectiv privitor – artist, poate avea loc in conditiile in care artistul devine emitatorul, lucrarea de arta devine canalul prin care se transmite informatia, expresiile figurative devin codul iar privitorul se transforma in receptor. 
Portretele din expozitia actuala dau sansa publicului de a se identifica si de a percepe anumite mesaje prin intermediul limbajului plastic si nonverbal. 
“TRAPPED INSIDE” propue un act al cunoasterii in spatiul vizual, o comunicare intre privitor, personaj si artist ce are ca scop intelegerea unei stari, a unei emotii sau a unei energii pe care initial, personajul a transmis-o iar artistul a interpretat-o dupa propria perceptie.” (Madalina Andronic) 

Vernisajul va fi sustinut de criticul de arta Maria Bilasevschi iar perioada in care expozitia poate fi vizitata este 17-20 iunie.