“ Link-uri“ –grafica si sculptura, gradina OAR, str Arthur Verona nr. 19, Bucuresti






















Incepand cu data de 11.06.2010 pana in 20.06.2010 www.danaartgallery.ro propune
expozitia “ Link-uri“ –grafica si sculptura, gradina OAR, str Arthur Verona nr. 19
Expun artistii :
Catrina Vasile – sculptura
Cristian Crestincov – sculptura
Ilina Schileru – grafica
Iata cum isi prezinta acestia lucrarile cu care participa la expozitie :
Catrina Vasile
O încercare de a atinge un nivel cât mai înalt al sensibilităţii omului, într-o perioadă în care acesta pare aproape lipsit de aşa ceva.. Pe de altă parte ,prin aceste sculpturi încerc să aduc şi optimismul de care avem atâta nevoie.
Cristian Crestincov
Pestele
Lumea subacvatica plina de viata, mistere, scoici macinate de timp, metamorfozate ulterior in fosile, pesti si alte numeroase vietuitoare din adancuri. Am incercat sa transform toate aceasta lume fascinanta in cateva volume si forme plastice, considerand pestele unul dintre cele mai importante creaturi.
dimensiuni: 42x24x09cm
tehnica: ipsos patinat

Ganditorul
Gandul este energie pura ce provoaca de fiecare data un viu interes pentru creatie. Aici a luat nastere linia si volumele Ganditorului.
dimensiuni: 50/27/28cm
tehnica: ipsos

Ilina Schileru
Gestualism, expriment, intamplare, controlul hazardului.

Plecând de la Cy Tombly am încercat o forţare a aplecării mele native spre figurativ şi narativ. Experimentul a constat în forţarea mâinii să creeze o nouă şi diferită simbioză între creier şi instrumentul manualităţii pe care îl reprezintă.
Imaginea, ca  rezultat al experimentului are o încărcătură diferită de cea figurativă, prin apelul la un alt tip de analiză al privirii.