Toshiko TOCHIHARA / Galeria de arta D’Ancona Budis/ Bucuresti

  













Vernisaj: joi 10 iunie, la ora 18 :30

Galeria de arta D’Ancona Budis din Bucuresti va invita la vernisajul expozitiei cunoscutei artiste japoneze Toshiko TOCHIHARA,  joi 10 iunie, la ora 18 :30, in prezenta artistei si a E. S. Natsuo AMEMIYA, Ambasadorul Japoniei in Romania.

Toshiko Tochihara este cunoscuta in cercurile interntionale de arta pentru libertatea si forta stilului sau si prin prospetimea picturilor sale. Artista vine la Bucuresti dupa succesul pe care l-a avut la New York si inaintea unei expozitii importante la Paris. Stilul sau unic a facut-o sa castige multe premii, printre care premiul Sekisosha-Sho in 2009, o onoare conferita unui singur cetatean in fiecare an de catre guvernatorul prefecturii Hyogo din Japonia.

Expozitia de la Bucuresti va fi deschisa intre 10 iunie si 10 septembrie 2010, si poate fi vizitata prin rendez-vous la tel. 0765-973.167. Galeria, intr-un spatiu inedit, se afla pe strada Uruguay, nr. 27, etajul 4, interfon 5, in zona Pietei Charles de Gaulle. Vezi harta la www.danconabudis.com, sectiunea ‘Contacts’).