AnnArt Gallery lanseaza programul V I D E O



AnnArt Gallery  lanseaza programul  V I D E O <www.annartgallery.ro>  prin care documenteaza proiectele sale expozitionale.  V I D E O  va reuni scurte documentare ce isi propun sa schiteze un profil al artistului la momentul de debut al colaborarii cu galeria noastra.

Filmul_1 este Mircea Roman in 2011 - o conversatie intre sculptor si Adrian Guta, curatorul expozitiei Trupuri si Chipuri, vernisata la AnnArt Gallery in 25 octombrie 2011. Filmarile au avut loc in aceasta toamna, in atelierul artistului si in galerie, sub privirea-video a tanarului artist vizual Alina Anca.

Filmul_0 este proiectul pilot, TAA_2011, insotitor in cheie experimentala a expozitiei TAA_2011 la Peretele Alb, si profileaza 12 tineri artisti selectati de AnnArt din proiectul EBienale prezentat in acest an de tanarul curator Ilina Schileru la  Festivalul International George Enescu.

Cred in memoria miscatoare a imaginii filmate, ne spune Gabriela Massaci, directorul de programe al AnnArt Gallery. Si ma atrage ideea re-vizitarii in timp a intalnirilor noaste cu aceste persoane cu totul speciale care sunt artistii. Producem aceste filme scurte lucrand cu tineri si maturi  artisti – nu stim exact unde ajungem, dar pentru noi asta da valoare  cautarii.

Materialul filmat este disponibil pe site-ul AnnArt, Vimeo si YouTube, copyright AnnArt Gallery.