FLUENTE SI PASAJE, Show multimedia & interactiv de arhitectura


FLUENTE SI PASAJE

Show multimedia & interactiv de arhitectura

Accepta invitatia si fii prezent intre 6-13 iunie in pasajul de la Universitate pentru o pauza de arhitectura! Fie ca esti arhitect sau pasionat de arhitectura sau doar curios sa aflii mai multe despre domeniu, sau fie ca te aflii in trecere prin pasaj, poposeste o clipa intr-un decor neconventional de lectura si relaxare!

Timp de o saptamana, in pasajul de la Universitate, ne propunem sa organizam o serie de evenimente prin care punem in centrul atentiei arhitectura! Ne place sa credem ca prin acest eveniment publicul specializat, dar si publicul larg vor avea ocazia sa interactioneze cu arhitectura de calitate intr-un spatiu neconventional care ne ajuta sa transmitem ideea necesitatii unui popas intr-o lume aflata mereu in miscare.

Astfel, in cadrul acestui eveniment ne propunem ca, intr-un mediu relaxant, sa reflectam asupra unor serii de fluente (influente, confluente, afluente) care marcheaza arhitectura contemporana si care situeaza Romania intr-un schimb intercultural complex care are loc in regiunea Europei Centrale si de Est. Ne dorim ca astfel sa contribuim si la punerea in valoare a unui spatiu public, caracterizat printr-o dinamica culturala aparte si o permanenta afluenta de oameni.

Pe parcursul evenimentului vei putea vedea Expozitia internationala de arhitectura Fluente (o privire critica asupra arhitecturii Europei Centrale si de Est), sa intri in dialog cu arhitecti romani si straini si sa rasfoiesti reviste, carti si albume de arhitectura. In plus, te poti relaxa urmarind proiectii de filme de arhitectura. Ii vei putea intalni pe arhitectii Alex Adam, Roger Pop, Mario Kuibus, Adrian Soare, Marius Miclaus, Silviu Aldea si altii.

Vino asadar in Pasajul de la Universitate in perioada 6-13 iunie si conecteaza-te la arhitectura cu atitudine!

Intra pe www.east-centricarch.eu si pe www.arhitext.com pentru a afla mai multe detalii si a fi la curent cu programul evenimentului.