Sibiu, oras medieval- expoziţiei de acuarelă şi pastel semnată Gabriela Drăghici


  Sibiu, oras medieval

    - expoziţiei de acuarelă şi pastel semnată Gabriela Drăghici -

ELITE ART Gallery vă invită marţi, 9 octombrie, ora 18:00, pe simezele din strada Academiei nr. 15 la vernisajul expoziţiei de acuarelă şi pastel " Sibiu, oraş medieval"

Gabriela Draghici este o binecunoscută şi foarte apreciată artistă în peisajul artelor plastice contemporane, ea remârcandu-se prin-o delicateţe aparte,  prin distincţie dar mai ales prin rigoarea tehnicii.
"Sibiu, oras medieval "este povestea spiritului clădirilor,  mai mult decat povestea arhitecturii lor, compoziţiile conţin  elemente de seducţie tehnică care, după o contemplare tihnită sunt menite să     relevelirismul autentic şi cromatica care răzbate din interiorul sufletului artistei.
Pentru realizarea compoziţiilor, artista se opreşte asupra aspectelor obişnuite ale realităţii pe care le transfigurează în metafore plastice sugestive, în încercarea de a le readuce în atenţia privitorului, de a-l îndemna pe acesta la o reevaluare a reperelor interioare.
În expoziţia " Sibiu, oras medieval" sunt prezentate lucrari dedicate fermecatorului oraş  transilvănean care încă mai păstrează ceva din pecetea perioadei medievale.
Lucrările Gabrielei Draghici se bucura de aprecieri pe plan national dar mai ales pe plan internaţional, fiind expuse în Canada, Liban, Paris, Bruxelles, Strasbourg, Nurenberg, Roma, Geneva (la Târgul Internaţional de Artă “EUROP’ART” 2008). Multe dintre acestea se află în colecţii particulare din S.U.A., Germania, Franţa, Italia, Canada, Anglia, Belgia, Suedia.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 9 octombrie - 26 octombrie, fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY (Galeriile de Arta ale Municipiului Bucureşti), din strada Academiei, nr.15).

ELITE ART GALLERY este un proiect al Asociaţiei ELITE ART Club UNESCO, iniţiat în 2008 în urma dezvoltării proiectului PICTORI DE AZI LA BALCIC şi se doreşte a fi o modalitate modernă, atractivă şi interactivă de a pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei: expoziţii şi vernisaje, consultanţă, impresariat artistic.