Imbold, Galeria se lansează prin vernisajul de artă contemporană “The Gathering”


Imbold, Galeria se lansează prin vernisajul de artă contemporană “The Gathering”

București, 17 decembrie: Imbold, Galeria, spațiu modern de expoziție pentru arta contemporană, se lansează joi, 20 decembrie, într-o locație necovențională prin vernisajul “The Gathering”. 

“The Gathering” este o expoziție colectivă de ilustrație, pictură, sculptură, design industrial și motion video, incluzând un grup de artiști contemporani foarte bine cotați: Aitch, Alexandra Maftei, Alina Anca/Aia, Andrei Argaetic, Kitră/Nicu Duță, Mihai Grama, Misha Diaconu, Noper, Saddo, Schultz, Sinboy și Victor Fota, curator – Andrei Toader, Asociația Culturală Imbold.

Vernisajul pune în comun mai multe stiluri, arte și viziuni artistice și creionează în acest fel abordarea eclectică a galeriei și interesul multidisciplinar. Acesta propune o imersiune în spațiul white-cube al galeriei printre ilustrații, picturi și sculpturi, admirând totodată și mobilierul desenat de designerul Mihai Grama, purtând vizitatorul spre mansardă și în curtea galeriei unde artiștii digitali au remixat realitatea cu lumină.

“The Gathering este o reîntâlnire cu o parte dintre artiștii cu care am lucrat în ultimii doi ani, artiști cu care vom dezvolta mai multe proiecte și expoziții și pentru care, de fapt, am decis să construim proiectul Imbold.”, a spus Andrei Toader, curator, cofondator Imbold.

Vernisajul „The Gathering” își deschide porțile joi, 20 decembrie, orele 20:00 și poate fi vizitat în perioada 20-30 decembrie, de luni până duminică, între orele 11:00-23:00. Closing Talk: 30 Decembrie, orele 20:00.

Creată într-o casă veche de pe strada Polonă, la Nr. 40, Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană. Spațiul galeriei este dublat de cel al bistro-ului de arte din mansardă - Acuarela, neinaugurat încă oficial.

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol, Bunătărie
Parteneri media: Radio Guerilla, Modernism, IqAds, Dilema Veche, Șapte Seri, Zeppelin, Decât O Revistă, Veioza Arte, Feeder, Metropotam, Ginger Group, HipMag.



Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale, din România.