msmtv news - Punct in arta si de la capat

“Punct în artă şi de la capăt” - experienţa unui an care povesteşte despre cea mai firească dintre luptele promise şi anume cea pentru câştigarea unui statut, despre succesele şi eşecurile asumate, excesele, compromisurile şi chestionările fireşti, din care s-a format un manifest de legitimare al tinerilor artişti înscrişi în proiect.

Revista de Artă Contemporană “Puncte, punct, puncte ” apărut ca o necesitate care vizează perspectiva statutului artistului şi implicit, a rolului pe care şi-l poate asuma în evoluţia culturală a comunităţii de apartenenţă, publicaţia fiind singura din spaţiul cultural ieşean, care se exprimă ca principal suport al promovării tinerelor talente din domeniul artelor vizuale contemporane şi al susţinerii unei relaţii de dialog permanent cu publicul.
La susţinerea şi dezvoltarea Revistei de Artă Contemporană “Puncte, punct, puncte ” au contribuit: Primăria Municipiului Iaşi prin Programul Anual de Finanţare a Proiectelor din Domeniul Culturii Scrise şi mass-media ieşeană fără de care acest proiect ar fi fost mult mai puţin vizibil. vezi tot articolul msmtv news