4x4 TEATRU NECONVENTIONAL

18, 19, 20 septembrie,
orele 19.00 Baia Turceasca
(str. Crisan - in spatele Mitropoliei) IASI


Regia: Alexandra Badea
Asistenta regie: Florin Caracala

Distributie: Radu Ghilas, Ana Hegyi, Cristina Bodnarescu,
Denisa Pirtac, Vlad Baba, Cristina Florea, Florin Caracala,
Cristian Ungureanu Chelaru
Video: Bogdan Vatavu
Sound: Bogdan Damian
Biletele pot fi achizitionare de la Baia Turceasca, incepind cu ora 18.00.
Pret bilet: 12 lei. Rezervari: 0744/406.907
Spectacol produs cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi deCompania FaPt - Fabrica de Arta si Productie Teatrala, in colaborare cu: Centrul de Cercetare si Creatie Artistica - Universitatea de Arte "George Enescu" si Centrul Cultural German. Co-producator Awa Records.
"4 x 4" iese din conventionalitatea spectacolelor de teatru si aduce in atentia publicului o modalitate noua de creatie si expresie teatrala adecvata la conditia omului contemporan. Este un spectacol unic, modern si impresionant, un spectacol traseu in care scena este anulata prin cele 4 spatii de joc diferite, distanta actor-spectator dispare, iar publicul se poate apropia si interactiona cu personajele care prind viata in fata lui. Povestea, extrasa din realitatea contemporana, este o analiza a modului in care societatea opreseaza individul, ducand in mod inevitabil la pierderea individualitatii acestuia si la actiuni in spirit gregar.
Iesenii vor putea participa la un spectacol original, conectat direct la realitatea culturala si sociala in care traim, la un spectacol in care teatrul interactioneaza cu artele vizuale intr-un cadru inedit oferit de Baile Turcesti.