CALL FOR ARTISTS/Creative Collaboration Program

Programul Creative Collaboration

Data limită: 10 Aprilie 2010

Programul Creative Collaboration al British Council, împreună cu organizaţiile selectate Poet in the City Londra si Uniunea Scriitorilor din România caută un artist/artisti vizual/i pentru proiectul său Words Converge (http://www.britishcouncil.org/creativecollaboration-words_converge.htm) care va avea loc în Bucureşti în iunie 2010. Partea vizuală a proiectului presupune (şi) dispunerea unor panouri multimedia si instalaţii pe care se vor afişa texte ale unor poeţi români, englezi, precum din alte tări sud-est europene, partenere ale proiectului.
Artistul/artiştii selectat/i este/sunt liber/i să aleagă diferite tipuri de exprimare vizuală pentru proiectul lor care să asigure vizibilitatea în mai multe locuri din Bucuresti a textelor poetice alese.
Artistul/artiştii selectat/i va/vor primi un onorariu din bugetul Words Converge, care include si costul cheltuielilor cu materialele necesare proiectului. .
Artiştii interesaţi sunt rugaţi să trimită portofoliu de lucrări, conceptul proiectului şi o scurtă scrisoare de motivare (maxim o pagină) Claudiei Postelnicescu (Coordonator Proiect Vizual partener Words Converge) la adresa de email claudia.postelnices cu@gmail. com

http://www.britishcouncil.org/creativecollaboration-words_converge.htm