"Reckoning", by Gospo/ D Gallery/ Bucuresti






















Vernisaj:  vineri 7.05.2010 la ora 19:28

Dictionary:" reck·on·ing "  (rĕk'ə-nĭng) :The act of counting or computing./An itemized bill or statement of a sum due./A settlement of accounts: a day of reckoning.

     Gospo face un inventar subiectiv, personal, rational si descriptiv al oamenilor si evenimentelor care l-au marcat in viata reala. Lucrarile sale alcatuiesc o colectie de imagini ce pot fi descrise ca figurative, colorate, cu o puternica influenta din banda desenata si game design, intr-un stil "playfull" si usor de citit la prima vedere, pe care privitorul este invitat sa-l savureze si in care sa incerce sa descopere adevaratele intelesuri si conexiuni ascunse din imagini,intrebandu- se asupra importantei lor in cadrul "inventarului" facut de artist.

    "Reckoning este o contabilizare a personajelor si evenimentelor care s-au interesectat cu mine in ultimul an. Prin aceste lucrari incerc sa descriu cat mai subiectiv prietenii, oamenii care si-au lasat amprenta asupra evolutiei mele. Este o continua miscare, un du-te vino neintrerupt, iar la un momendat trebuie sa te opresti si sa ceri nota. Prin exercitiul acesta incerc sa citesc sau sa strig cu voce tare nu doua,trei cifre de pe o nota de plata ci una, cinci, "n" persoane care un anumit timp au fost sau sunt, alaturi de mine"

Expozitia este deschisa intre 7.05 - 21.05, orar: Marti-Sambata 15:00-19:00
Adresa : Str.Theodor Burada nr.12, sector 1, Bucuresti (langa parcul facultatii de Drept, Pod Hasdeu)
E-mail : infodgallery@ gmail.com
Web: http://dgallery. ro