StudentFest 2010 începe! / Cărtureşti, Timişoara




Între 10-16 mai 2010 te invităm la rEvoluţie!


Cărtureşti Timişoara susţine StudentFest 2010

rEvoluţia în artă acaparează Piaţa Unirii, dar nu neglijează strada Mercy, mai exact chiar Librăria Cărtureşti, unde vor fi expuse lucrările tinerilor artişti, participanţii la StudentFest.


Vernisajul va avea loc în ziua de luni, 10 mai, ora 19, o ocazie bună de a da startul rEvoluţiei!

Pe lângă o carte bună sau o ceaşcă de ceai veţi putea admira şi studia ideile rEvoluţiei, de la ce pornim şi unde ajungem!


Pe langă cele 7 secţiuni de desfăşurare: arhitectura, fotografie, muzică, film, teatru, literatură şi publicitate, ARTA te provoacă la libertate, vis, creaţie, o evoluţie ce revoluţionează, fii şi tu parte din această rEvoluţie!

Luni, 10 mai se va deschide un zid pentru graffitti în Piaţa Unirii, de la ora 12 tinerii ne vor face demonstraţii de arta stradală, vino să vezi!
De la ora 19, Cărtureşti găzduieşte un vernisaj al tinerilor artişti înscrişi în festival.

Marţi şi miercuri, 11 şi 12 mai, vor avea loc dezbateri, prezentări şi conferinţe în Mansarda Facultăţii de Artă şi Design: marţi de la ora 14 workshop cu Raluca Doroftei iar miercuri de la ora 16 prezentare cu Dan Perjovschi.

Weekend-ul este rezervat creaţiei, vor avea loc workshop-uri si târguri de ateliere: workshop pictură pe fotografie, workshop de pictură cu copii; workshop de vitralii-pictură pe sticlă; workshop de portrete-caricaturi; workshop de gravură; workshop CloudFactory „Nu fii pungaş”; workshop de mulaje; workshop vestimentar; workshop de jonglerii; pictură de şevalet; instalaţii. Aceste evenimente vor avea loc în Piaţa Unirii, iar duminică, 16 mai sunteţi invitaţi la un vernisaj în Papillion de la ora 18.