2 ani de Revista Atelierul: Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs


2 ani de Revista Atelierul: Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs

Joi pe 5 aprilie 2012  de la ora 17 incepem petrecerea pentru aniversarea a 2 ani de Revista Atelierul, prima revista de handmade din Romania, ocazie cu care initiem proiectul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs. De la ora 17 la ora 24 vom petrece in Energiea (Brezoianu, nr. 5) la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs alaturi de: Papionaut, AnTanTe, Sucita Goodies, Idei cusute, Asociatia Inspired & multi alti creatori de produse.
Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage va organiza un atelier demonstrativ de turnare a argintului, incubator107 va tine un atelier de bijuterie caligrafica, iar Tinker ne va prezenta tehnicile de WiCo si Sospeso Trasparente.
Vom proiect tutoriale filmate de echipa Atelierul in cei 2 ani de activitate, vom organiza un Free Shop in care poti sa dai la schimb accesorii vintage sau handmade, furniture si obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor așteapta la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapida developare a imaginilor surprinse.
Pentru vizitatori organizam si o tombola cu premii, bineinteles handmade si de creator.
Ne va indulci Amarui de Ciocolata!
Intrarea la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este libera.
De la ora 23:30 ne mutam in Expirat (Brezoianu nr. 5) – la subsol adica - pentru concertul celor de la Loungerie II care ne vor incanta cu melodiile lor loungerious punky jazz.  Intrarea la concert va fi de 10 lei.
Ne vedem pe 5 aprilie la prima editie a Noptii albe a creatorilor si designerilor de produs!

www.revista-atelierul.ro 
Asociatia Atelierul de Creatie