ArtXpert Lanseaza Fine Art Concept Store



Începând cu luna mai brandul ArtXpert se extinde ]ntr-o noua formula - Fine Art Concept Store. Pe langa locatia din Strada Armeneasca nr 18 destinata colectionarilor si decoratorilor, ArtXpert lanseaza un concept store care inglobeaza fine art, fine jewelry, fine wine.
ArtXpert – Fine Art Concept Store ( Str Putul lui Zamfir 45-47)  va găzdui o varietate de opere din propaganda est-europeana și americana al anilor '50 -'80, de la gravuri la serigrafie, pictură și fotografie, precum și lucrări contemporane care încearcă să reflecte aspecte ale sociețății moderne. Artiști consacrați dar și cei aflați în plină ascensiune își găsesc în acest loc un spațiu comun de interacțiune cu publicul avizat. Arta faciliează în acest fel o interacțiune estetica și simbolică între realitate, artist și clienți.
Prin expunerea pieselor de bijuterie într-o galerie, acestea își revendică un statut de mult meritat, acela de obiecte de artă. Unice și purtând fiecare semnătura stilistică a autorului, ele se depărtează de concepția stereotipică a bijuteriilor purtate ca simple accesorii, devenind adevărate piese de colecție, oferind individualitate și valoare estetică dincolo de bijuteriile de masă fabricate în serie.
Arta contemporana, bijuteria de autor împreună cu vinurile rafinate destinate celor care apreciază calitatea și finețea, transformă această galerie într-un spațiu  aparte, vibrant care ofera publicului posibilitatea sa consume, nu doar sa iubeasca  arta.
Mai multe detalii puteți găsi pe www.artxpert.ro sau pe pagina de Facebook.

Locația: Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47, sector 1, București
Intrarea este liberă, excepție făcând seara de deschidere, 3 mai, în  care accesul se va face strict pe bază de invitație


Portofolio  ArtXpert: Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Keith Haring, Shepard Fairey, Jason Crum, Ryan Roback, Salvador Dali, Marc Chagall, Jules Perahim, Vasile Grigore, Traian Filip, Eugene Al Pann, Matei Serban, Cornel Lazia, David Sandu, Marcel Chirnoaga.