Site-ul formaje.ro s-a relansat

Have a nice click
Site-ul formaje.ro s-a relansat

Echipa Formaje Artfiles a revenit online cu un site fresh si prietenos. Noul formaje.ro te invita la un tur zilnic prin cele interesante subiecte din street-art, design, arhitectura, arte vizuale, foto, video, literatura sau muzica si cele mai tari evenimente.

Site-ul este un feeder de arta si cultura contemporana completat cu materiale exclusive, interviuri, recenzii sau reportaje.

Noutatea fata de print, unde atentia cade pe mediul artistic roman, sta in faptul ca pe site apar si artisti sau evenimente din afara tarii. Astfel, poti urmari ce se intampla in Romania sau te poti delecta cu lucrari ale unor artisti internationali care sunt sau pot deveni repere in domeniile lor.

O alta forma de a filtra continutul este in functie de cateogria la care face referire fiecare postare. Afla mai multe despre evenimentele la care merita sa mergi sau ce s-a intamplat la cele care au fost. Descopera cele mai creative moduri in care se foloseste aparatul foto sau arta vizula care sa-ti fascineze privirea sau mintea – fie ea street art, pictura sau sculptura. Citeste texte cu idee si pesonalitate si recenzii despre aparitii literare care sa-ti capteze atentia. Asculta ultimele experimente audio, mix-uri sau melodii, si urmareste informatiile din cinematografie si cele mai tari productii video. Pe langa toate astea, gasesti si creatii ingenioase din design si arhitectura.

Pentru a descoperi mai multe arunca un ochi pe formaje.ro si pe pagina de facebook