Aurel Tar , Sezonul „THE...”, episodul 1 „Fleeting glimpse”, Biserica anglicana din Bucuresti


Arta contemporana in Biserica anglicana din Bucuresti
Aurel Tar
Sezonul „THE...”, episodul 1 „Fleeting glimpse”

Locatie: Biserica Anglicana, Str. Xenopol nr.2, sector 1 Bucuresti
(in capatul strazii Verona, aproape de parcul Gradina Icoanei)
Data: (Doar) vineri 11 mai 2012 (doar trei ore): 16.00 – 19.00
Aurel Tar continua seria evenimentelor artistice ultraperiferice cu un nou sezon intitulat „THE...”. Episodul intai cu numele de „Fleeting glimpse” este gazduit de Biserica Anglicana „Anglican Church of the Resurrection”, Bucuresti.
Articolul hotarat „THE” care anunta sezonul expozitional marca TAR respecta definitia a carei functie este de a arata ca acel cuvant care-l urmeaza denumeste un obiect, concept etc. cunoscut de vorbitor/ privitor sau individualizat artistic dintr-o multime de obiecte similare.
Instalatia artistica „Fleeting glimpse” pozitioneaza arta contemporana in spatiul cultural alternativ al bisericii. Un vehicul simbolic actualizat de TAR este cel al tipologiei madonelor regasite in reprezentari de forta din iconografia populara contemporana. Episodul „Fleeting glimpse” evalueaza puterea unor astfel de imagini contemporane in spatiul bisericii.
Acest mix contemporan unic de pictura, instalatie si performance este realizat doar pentru trei ore in intervalul 16.00-19.00, vineri 11mai 2012.
Detalii suplimentare:
Cosmin Nasui, curator
Nasui colectie privata&galerie
tel: (+4) 0371 185729
mobil: (+40) 0723 358 945
e-mail: cosmin@cosminnasui.com
www.cosminnasui.com

Organizatori: „Anglican Church of the Resurrection”, Nasui colectie privata&galerie
Parteneri: Best Communication Media-clockwise translations, Illy Romania
Parteneri  media: Modernism.ro, Radio Romania International

--
Nasui colectie privata&galerie este un operator cultural care prezinta cele mai importante lucrari de top ale creatiei unei selectii atente de artisti contemporani romani, in contexte nationale si internationale favorabile. Dupa un an de zile, se bucura de expunerea, reprezentarea si promovarea in tara si strainatate a 98 de lucrari de arta contemporana a noua artisti contemporani premium din Romania.