Soclul infinitului / proiect realizat de Vlad Stoica și Lea Rasovszky, Parcul Carol, București.


Luni, 8 aprilie 2013, începând cu ora 15.00, are loc vernisajul primului proiect artistic, Soclul infinitului, realizat de Vlad Stoica și Lea Rasovszky,  în cadrul SPAM Copy/Paste. Vernisajul va avea loc la soclul SPAM situat lângă Arenele Romane din Parcul Carol din București. „Ideea de soclu ca suport al artei publice este de mult depășită. Astfel, urmărind tema propusă de SPAM și anume copy/paste, propunem reinterpretarea soclului în sine ca obiect de artă.” (Vlad Stoica și Lea Rasovszky)
Lansat în toamna lui 2012, proiectul de artă contemporană SPAM  își propune amplasarea, pe toată durata anului 2013, a cinci lucrări de artă contemporană  temporară, cu tema Copy/Paste, pe soclul original, acum gol, al statuii doctorului Constantin Istrati, realizată de către Oscar Späthe.
În Parcul Carol există două socluri identice, cel construit în 1906 – pe care se va desfășura SPAM - și copia acestuia, aflată la câteva sute de metri  distanță, construită în 2009. Paste-ul soclului original a fost construit pentru a muta pe el statuia doctorului Constantin Istrati.
Inițiatorii, Fundația Culturală Obos, cu sprijinul Graffiti Art Work și Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, au organizat un concurs pentru stabilirea celor cinci lucrări ce vor fi expuse în cadrul proiectului SPAM Copy/Paste. Juriul este alcătuit din: Magda Cârneci (critic de artă), Eugen Rădescu (teoretician, co-fondator Pavilion), prof. univ. dr. Marilena Preda-Sânc (UNArte) și Diana Toboșaru (COO BBDO) și fondator Graffiti Art Work.
Detalii despre activitatea SPAM Copy/Paste puteți să aflați la:
www.facebook.com/SPAM.Parcul.Carol sau la: www.ioanaciocan.com
Un proiect susținut de Graffiti Art Work, parte a BBDO Group România și realizat cu sprijinul Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic
Parteneri media: radio Guerrilla, BeWhere!, Adevărul, modernism.ro, Revista Arta
Parteneri: Colina Motors, Pro Mac
Organizator: Fundația Cultural Umanitară „Om bogat, Om sărac-OBOS”