NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR - NAG #7


NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR - NAG #7
VINERI, 24 MAI 2013, 19h00 – 04h00
BUCUREȘTI
 
Vineri 24 Mai 2013 Noaptea Albă a Galeriilor vă propune un nou traseu în harta nocturnă a evenimentelor de artă contemporană din București. 26 de galerii și 29 de spații alternative NAG#7 marchează un program variat în care publicul este invitat să participe la vernisaje ale unor artiști prezentați în premieră, o producție specială în locația NAG, demonstrații artistice, performance-uri, instalații audio – video, inaugurarea unor noi locații și lansarea unor proiecte care sperăm că vor deveni puncte de reper în promovarea artei contemporane românești. Programul detaliat și harta galeriilor vor fi prezente în toate locațiile participante, iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descărca formatul printabil.
 
Pentru prima oară NAG va pune la dispoziția orașului și aplicații IOS și Android, structura acestora va ajuta atât la navigarea cu ușurință în harta galeriilor, cât și la localizarea în oraș a fiecărui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice. Aceste coduri vor fi amplasate în oraș, în zonele centrale (Victoriei, Romană, Universitate, Unirii), ele indicând precis cele mai apropiate galerii și harta zonei pentru a le localiza.
 
Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG#7, realizat de către Asociația Ephemair, este un proiect cultural produs cu sprijinul Raiffeisen Bank și cu susținerea partenerilor: MNAC, Corcova Roy & Damboviceanu Winery. Partener principal media: Radio Guerilla. Parteneri media: Digi24, RING, Bună dimineața București!, Cocor Media Channel, Igloo, Zeppelin, Tataia, feeder.ro.
 
Echipa NAG #7: Suzana Dan / Silvia Rogozea / Șerban Jipa – organizatori, Veronica Solomon / identitate vizuală & animație,  Sillyconductor / sunet animație, Andrei Nastasa / web development, Ovidiu Dumitriade / aplicație iOS, Victor Hernest / aplicație Android 
Detalii, informații, noutăți pe www.noapteagaleriilor.ro // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO
Contact: noaptealba@gmail.com