Your ART HUB, targ de arta contemporana, editia de toamna

Your ART HUB, targ de arta contemporana - editia de toamna


Intre 19 si 30 septembrie se va desfasura la ART HUB editia de toamna a targului de arta contemporana “Your ART HUB” organizat de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane in scopul strangerii de fonduri pentru activitatea galeriei.

Evenimentul de deschidere al targului va avea loc joi, 19 septembrie, ora 19:00 si ii va avea ca invitati speciali pe Michiu & Fierbinteanu care vor oferi un live experiment muzical. Atmosfera va fi intretinuta si de cocktail-urile preparate de prietenii de la Sugar&Lime.

In cadrul targului vor fi puse spre vanzare, la preturi accesibile, peste de 100 de picturi, desene si obiecte decorative semnate de artisti profesionisti precum: Elena Andrei, Ana Andronic Buzu, Otilia Cadar, Sorin Dan Cojocaru, Adela Edu, Teofana Filip, Paul Hitter, Catalin Lartist, Maia Stefana Oprea, Valentin Soare si Nona Serbanescu.

Toate lucrarile expuse vor putea fi achizitionate incepand din 16 septembrie si prin intermediul platformei GrowArt.ro.

Fb event: https://www.facebook.com/events/515581075203118/


Despre ART HUB:  ART HUB, Bd-ul Marasesti nr.107 (intersectia cu Dimitrie Cantemir - zona fostului Budapesta), este noul spatiu de lucru si expunere oferit de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane comunitatii artistice din Bucuresti. ART HUB este gandit ca un spatiu multifunctional oferit spre utilizare persoanelor din domeniul artelor, managementului cultural, publicitatii si comunicarii. Totodata, ART HUB este locul unde timpul poate fi petrecut in mod creativ si placut, un spatiu de intalnire, lucru sau relaxare destinat oamenilor ce activeaza in domenii artistice sau conexe. Mai multe informatii pe www.arthub.ro.

Despre APAC: Principalele obiective ale Asociatiei pentru Promovarea Artelor Contemporane sunt acelea de a sustine artistii contemporani romani si in special pe cei tineri in demersurile lor de creatie/productie si expunere catre public, cat si familiarizarea publicului larg cu fenomenul cultural contemporan artistic.

arthub107@gmail.com