„FerenTARE! expoziție de fotografii instantanee din Ferentari și ilustrații de Dan Perjovschi

Miercuri, 29 ianuarie, Asociația Culturală Imbold şi Policy Center for Roma and Minorities vă așteaptă la Imbold, Galeria de la orele 20:00 la vernisajul expoziției „FerenTARE!”, expoziție de fotografii instantanee din Ferentari și ilustrații de Dan Perjovschi din timpul proiectului ”Educație pentru Schimbare”.
Vernisajul va fi sărbătorit de un concert special WE SINGING COLORS.

„FerenTARE!” are ca piese centrale fotografii realizate de fotografi profesioniști sau amatori în timpul dezvoltării și implementării a trei proiecte de organizare comunitară în cartierul Ferentari și o serie de ilustrații realizate de artistul Dan Perjovschi special pentru acest proiect. Cele trei proiecte dezvoltate de membrii comunității Ferentari au implicat organizarea primului festival comunitar dedicat promovării educației în zona de ghetou – „Chef de școală” la care au participat artiști precum Dan Perjovschi și Mihai Iordache, renovarea parțială a unui spital pentru copii și a unei scări de bloc.

Expoziţia oferă o altă perspectivă asupra unui cartier rău famat, arată dorința de schimbare în bine a comunității din Ferentari şi își dorește să contribuie la schimbarea atitudinilor negative la adresa minorităţii rome.

 Fotografiile vor fi expuse în 29 ianuarie, între orele 20:00–24:00 în Galeria Imbold.

 Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe sponsorizate de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.