Pantomima la Nottara: Suflet de Adam


Pantomima la Nottara: Suflet de Adam
Timp de 50 de minute ești provocat să râzi, să te bucuri, să speri, să fii curios, să fii surprins, să fii în incertitudine și să te redescoperi…de la începutul lumii, până azi.
Poate un suflet, de Adam, să păstreze echilibrul între concretul vieții de zi cu zi și aspirațiile sale către Cer?
Te invităm la spectacolul Suflet de Adam, un one man show cu Eduard Adam, pentru a afla …marți, 8 Mai, la Teatrul Nottara, B-dul G. Magheru, nr. 20, ora 19.30.

De ce tocmai pantomimă?
Eduard Adam:
“Spectacolul acesta mi-a scos sufletul…
Asta era și ideea.
Idee care, iată, readuce pantomima pe scena Teatrului Nottara.
Am ales pantomima fiindcă tăcerea și muzica pot exprima de multe ori ceea ce cuvintele nu sunt în stare s-o facă. E greu să minți cu corpul, iar dacă ți-l cunoști și ți-l respecți, el te ajută să spui povești. Povești adevărate.”
Concept: Tana Roșca, Mihai Răzuș, Eduard Adam
Video design: Cătălin Crețu / Sunet: Răzvan Cârligeanu / Lumini: Richard Stan
Un bilet întreg costă 18.02 lei iar un bilet redus 12.72 lei și se pot achiziționa de la agenția de bilete a teatrului Nottara zilnic între orele 10.00-20.00 sau online, pe site-ul www.nottara.ro.

Eduard Adam este din mai 2007 actor al Teatrului Naţional din Bucureşti unde-l puteţi vedea în „Molto, gran’ impressione”, “Încă-i bine”, „Sânziana şi Pepelea”, sau în rolul lui Ross din “Macbeth” în regia lui Radu Penciulescu. Este membru al companiei Passe-Partout a lui Dan Puric iar la Sala Rapsodia, îl puteți vedea în spectacolul de pantomimă „România. Închis pentru inventar”, un spectacol de pantomimă despre perioada comunistă, creat și pus în scenă împreună cu Dragoş şi Violeta Huluba.
Asociația Art&Co, fondată 2007, are ca scop inițierea, dezvoltarea și promovarea acțiunilor cultural-educaționale, contribuind la susținerea accesului la informație, valorificarea patrimoniului cultural – la nivel național și internațional – cât și libera exprimare.
Organizator: Asociația Art&Co; Partener: Teatrul Nottara; Cu sprijinul generos al partenerilor: Șapte Seri, ArtClue, Metropotam, Vernisaje, OnlineGallery.ro, Modernism, SalutBucuresti.ro, WebCultura.ro, Radio RFI

Vă așteptăm  pe Facebook pentru schimb de impresii și fotografii:
http://www.facebook.com/events/274830179257480/