Apel de participare / SALONUL MIC BUCUREŞTI (SMB7 mixed media), ediţia a VII-a, 2013


SALONUL MIC BUCUREŞTI (SMB7 mixed media), ediţia a VII-a, 2013
„Seducţia unghiului drept”

Ambiguitatea formulării te agaţă de semnul întrebării generat de interogaţia: unghiul drept a fost sedus sau a sedus? Relaţiile antagonice disciplină, rigoare, rigiditate VS sentiment, emoţie, trăire dezvoltă valenţe vizuale cu impact meditativ. Din formal (de la formă) prin concept sau simbol, traseul se ramifică după bunul tău plac.

Regulament:
Organizator: Asociaţia Culturală ZervasArt.RO în parteneriat cu Filiala Pictură Bucureşti a UAPR
Locaţia: Centrul Artelor Vizuale, Galeria Căminul Artei (parter – etaj), Str. Biserica Enei 16, Bucureşti
Perioada de expunere: 11 - 24 Iunie 2013
Participanţi: membrii UAPR (indiferent de secţie), licenţiaţi (cu master, doctorat) şi masteranzi, doctoranzi ai unei Universităţi sau Academii de Artă din ţară sau străinătate (indiferent de secţie).
Participanţii din ţară sau străinătate se vor ocupa pe cont propriu să depună şi să ridice lucrarea, diploma de participare.
Lucrarea înscrisă trebuie să aparţină autorului (în conformitate cu legea dreptului de autor) şi să aibă dreptul de a o folosi în cadrul proiectului. În cazul apariţiei unor litigii prin participare sau mediatizare, autorul îşi asumă toate consecinţele ulterioare; organizatorul neputând fi responsabil. Prin participare, autorii sunt de acord ca organizatorul să folosească imaginea lucrării înscrise în expoziţie (prin fotografiere şi filmare), în scopul promovării proiectului în toate tipurile de media. Participanţii îşi păstrează toate drepturile de autor asupra lucrării înscrise.
Tehnica şi suportul: alegere liberă
Taxa de participare: 60 RON
Fiecare expozant participă cu o lucrare indiferent de profil (desen, pictură, sculptură, obiect, colaj, arte decorative, fotografie, instalaţie, etc.).
Dimensiunea maximă a lucrării: latura mare 50 cm.
Ocazional în interiorul suprafeţei de 50x50 cm sau volumului 50x50x50 cm pot exista mai multe module ca parte componentă a aceleiaşi lucrări.
Lucrarea va avea sistem de prindere si menţionat pe spate: numele şi prenumele autorului, titlul, tehnica, suportul, dimensiunea, anul execuţiei, particularităţi de panotare (după caz).
Soclul lucrării va fi asigurat de către fiecare expozant.
Organizatorul poate avea în cadrul expoziţiei artişti invitaţi iar aceştia nu plătesc taxa de participare.
Materialul postat pe site va conţine: prezentarea proiectului, afişul şi invitaţia, lista participanţilor, fotografii din expoziţie, fotografiile şi filmul vernisajului.
Organizatorii vor garanta şi vor răspunde în mod direct de securitatea lucrării pe perioada specificată în acest regulament.
Toţi participanţii vor accepta panotarea lucrării în expoziţie şi vor respecta regulamentul.
Înscrierea lucrării se face numai la adresa exposmb@yahoo.com în perioada Sâmbătă 27 Aprilie – Luni 3 Iunie ora 24.00, cu următoarele materiale: foto lucrare (150 dpi, 800x600 px), fişa de înscriere completată la toate rubricile. În urma selecţiei se va anunţa lista artiştilor expozanţi, pe site şi personal pe e-mail, în data de  Marţi 4 Iunie. De asemenea se va posta şi calendarul primirii şi recuperării lucrărilor.
Vernisaj: cu excepţionala participare a Doamnei Aurelia Mocanu, Marţi 11 Iunie, ora 19.00

Curator: Ionuţ - Theodor Barbu
Preşedinte al Asociaţiei Culturale ZervasArt.RO,
Mobil: 0723474024, e-mail: exposmb@yahoo.com
Subiect pentru e-mail: expoSMB7
Site: http://salonulmicbucuresti.wordpress.com/